8 Şubat 2013 Cuma

CamStudio 2.7 İndir / Download



"Ekran Hareketlerini Kaydetme Programı"

Özet: Bilgisayarınız üzerinde yaptığınız hareketlerinizi video olarak kaydetmenize imkan sağlayan ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir programdır.
Camstudio programı ile flash video dosyalarının oluşturduğu muhteşem sonuç tüm kullanıcılarından yana sınıfı geçmiş bulunmaktadır. Bilgisayarınızın başına geçerek gerçekleştirdiğiniz tüm eylemleri kaydedebilirsiniz. Kayıt altına aldığınız ve dosya elde ettiğiniz oluşumlar. avi uzantılı olarak kaydedilecektir. Tüm bu elde ettiğiniz videolara müzik, ses kaydı gibi işitsel dosyalarda ekleyebilirsiniz. Bu sayede eksiksiz bir sunum dosyası oluşturmuşta sayılırsınız. Hatta o an seyretmekte olduğunuz bir televizyon kanal akışındaki anlık görüntüleri ve sesleri bile kayıt altına almanız mümkün olabilir.

Bunların haricinde Camstudio sayesinde görüntülü sohbet ederken dahi elde ettiğiniz görüntüleri tümüyle kaydedebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle web kamerasında karşılaştığınız ilk an ve özlem dolu sohbetinizi ölümsüzleştirmek sizlerin elinde. Birçok kurum ve kuruluşun resmi web sitelerinde sıkça sorulan sorular ve soru & cevap panelleri gibi bilgilendirme sunumları hazırlayabilirsiniz. Okullarda ve birçok sektörde başvurulacak sunum videolar hazırlayabilirsiniz. Çoğu zaman bilgisayar hatalarında ekranda beliren uyarı ele alınır. Ve servise iletilirken uyarının belirdiği an görüntülü olarak sunulur.

Fakat Camstudio programının en çok kullanım amaçlı tercih edildiği sektör interaktif satış yapılan ürün satışı ile ilgili tanıtımlarda oldukça faydalı bir programdır. Özellikle son zamanlarda e-ticaret adı altında yaygınlaşan bu sektörde görsel sunum olarak kullanılan bu program birçok kolaylığa vesile olmuştur. Bu programın birçok programa göre görüntü kalitesi ve çözünürlüğü harikulade düzeydedir. Program kurulduğunda tüm özellikleri tamamen Türkçedir. Seçeneklerinin fonksiyonelliği ile diğer video oluşturma programlarının arasında en çok indirilenlerin başında gelmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder