11 Şubat 2013 Pazartesi

İhaleli Batak 4 İndir / Download


"İhaleli Batak Oyunu"

Özet: Batak zor ve bir o kadar zevkli bir kart oyunudur. Oyunu bilgisayara karşı oynayabilir ve ihalelere girebilirsiniz...

Batak oyunları çoğu kişi tarafından bilinmekte ve sevilmektedir. Ancak İhaleli Batağı pek bilinmeyebilir. Bu oyun azda olsa batak ile benzemektedir. Elbette bunun yanında aralarında farklarda bulunmaktadır. İndirebileceğiniz bu oyunun özelliklerinden bahsedelim.

Temel kurallar bellidir. Batak ile aynı bile diyebiliriz. Önce kağıtlar dağıtılıyor. Sonra herkes kaç alabileceğini söylüyor. Bunların içinden en büyük söyleyen ihaleyi almış bulunmaktadır. Kozu belirleyen kişi de ihaleyi alan kişidir. Ancak ihaleye giren kişi de dediğini almalıdır. Çünkü almazsa batıyor. İhale açılışıise beştir. İhaleyi arttırabilmek için yapmanız gereken, beş veya beşten büyük bir sayı girmektir. Şunu da hatırlatmak gerekiyor, ihale on üçten büyük olamaz. Oyunun bu versiyonunun yapılışının bir amacı mevcuttur. Versiyon 30’da bir hata yapılmıştır. Bu versiyonda oradaki hatanın düzeltilmesi amacıyla yapılmıştır. Bu tür oyunları sevenlerin ilgisini çekecek ve vazgeçmeyeceği bir oyundur. Sürükleyiciliği sizi oyuna fazla kaptırabilmektedir. Birçok oyun gibi bu oyunun da sürükleyici yönü ağır basmaktadır. Bu oyuna kapılınca kendinizi tamamen oyuna verirseniz aklınızdaki diğer düşüncelerinizin tamamından uzaklaşmanız mümkündür. İhaleli Batak, dikkat verildiğinde eğlenceli bir oyundur.

Oyunun yeni sürümünde ayarlar menüsü geliştirilmiştir. Diğer sürümdeki hatanın düzeltilmesinin yanında bir de yeni kart desenleri eklenmiştir. Oynanacak el sayısını da belirleyebilmektesiniz. Dosyalar ziplenmiştir. Böylece daha çabuk ve kolay indirebilirsiniz. İhaleli Batağı indirdikten hemen sonra oynamaya başlayabilmektesiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder