11 Şubat 2013 Pazartesi

Game Booster 3.4.0 İndir / Download




"Oyun Hızlandırma Programı"

Özet: Oyun oynarken bilgisayarınızda yavaşlama olmasını engelleyerek oyunda donmalara sebep olabilecek durumları ortadan kaldırır...

Oyunlarınızı oynarken bilgisayarınızda kısa süreli donmalar ya da yavaşlamalar oluyorsa bu yazılım tam size göre. Bazı oyunları oynarken oyun esnasında bilgisayarınız kasılmaya bağlı olarak, yavaşlayabilir ve bu da oyuna direkt etki ederek oyununda geçici bir süre yavaşlamasına sebebiyet verir. Bunun temel nedenlerinden birisi aslında bazı oyunların, bilgisayarın tüm verimine ihtiyaçları olmasıdır. Bunun için bilgisayarın belleğinden tam olarak yararlanılır ve yetersiz gelmesi durumunda kısa süreli yavaşlamalar meydana gelir.

Bu durumun bir diğer sebebi olarak da, oyun esnasında arka planda çalışmakta olan gereksiz exe’ler olarak söyleyebiliriz. Arka planda çalışır durumda olan pek çok exe, hem oyununuzun yavaşlamasına sebebiyet verir hem de oyunuza hiç bir katkıda bulunmayan gereksiz dosyalardır. Bu dosyaların, oyun esnasında pasif durumda kalması ile oyunda hissedilebilir bir hızlanma gözlemlemek oldukça mümkün.

Tüm bu etkiler göz önüne alındığında game booster, oyununuzu rahat olarak oynayabilmeniz için tüm gereksinimleri size sağlamaktadır. Tek yapmanız gereken programı kurmanız ve game booster oyun esnasında çalışmakta olan tüm gereksiz dosayaları etkinsiz hale getirecek, bu sayede oyunda donma ve yavaşlamalar olmadan oynayabileceksiniz. Game booster tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Oyun esnasında yavaşlamalar ve donmalar yaşanan tüm bilgisayarlar için kullanılabilir. Game booster bilgisayarınızı oyun için en verimli hale getirir bunun yanı sıra oyun esnasında çalışmakta olan gereksiz exe’leri etkinsiz hale getirerek, belleğin oyuna daha çok harcanmasını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder