9 Şubat 2013 Cumartesi

Hamster Free Video Converter 2.0 İndir / Download


"Hızlı Video Format Dönüştürücü Program"

Özet: Bir çok video formatını istediğiniz formatlara dönüştürebileceğiniz ister cep telefonu isterse taşınabilir diğer cihazlara gönderebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Yaşadığımız çağ tam bir teknoloji çağı olarak her türlü kolaylığın kapılarını açmaktadır. Yüzlerce çeşit fotoğraf makinesi ve video kamera farklı formatlarda çekimler yapmaktadır. Herhangi bir formatta yapılan bir video çekimini internet sitelerinden birine yüklemek istediğinizde, internet sitesi kendi tasarımına özel başka bir formatta yükleme yapmanızı talep edebilir. Peki, böyle bir durumda ne yapmak gerekiyor. Bu gibi durumlarda video format dönüştürücü programlar imdadımıza yetişiyorlar. Hemen her uzantıya sahip bir video ya da fotoğrafı bir başka uzantıya sahip konuma getirebilen bu programlar bize önemli bir fayda sağlıyorlar. Böylece dilediğimiz format kalitesine ulaşabilme imkânına da sahip olmuş oluyoruz.

Hamster free video Converter’da bu yönden oldukça kullanışlı bir video dönüştürücü olarak karşımıza çıkıyor. Dilediğiniz her formatı birbirine dönüştürebilmekte olan küçük ama bir o kadarda kullanışlıdır. Kullanımı kolay olan bu video dönüştürücü program ile zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde video formatlarınızı istediğiniz şekilde dönüştürebilirsiniz. Desteklediği formatlar 3GP, MP3, MP4, AVI, MPG, WMV, MPEG, FLV, HD, DVD, M2TS olarak sayılabilir. Ayrıca Apple TV, Archos, BlackBerry, Cowon, Creative Zen, Dell Axim X51 Family, Explay Flash Player Family, Google Nexus One, HP, HTC Touch, iPad, iPhone, iPhone 3g, iPhone 3gs, iPhone 4, iRiver, Kindle, LG, Motorola, Nokia, Palm, Samsung, Sandisk Sansa, Sony Ericsson, Sony PlayStation, Walkman, Windows Mobile OS, Xbox360, Zune desteği de sunmaktadır.

Hamster free video Converter oldukça renkli bir ara yüze sahiptir. Yüzlerce farklı renk seçeneğinden birini kullanma seçeneğine sahipsiniz. Hamster free video Converter ile kullandığınız cihazın formatını öğrenme şansına da sahip oluyorsunuz. Örnek olarak Blackberry bir telefonunuz var ve desteklediği video formatını bilmiyorsunuz. İşte bu harika program sayesinde bu sorun olmaktan çıkıyor ve uygun programı öğrenebilme şansını yakalayabiliyorsunuz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder