11 Şubat 2013 Pazartesi

İnternet Download Manager 6.15 İndir / Download





"IDM Hızlı Dosya İndirme Programı"

Özet: IDMAN dosyalarınızı çok daha hızlı indirmek ve olabilecek kesintilerde kayıplara uğramamak için kullanabileceğiniz indirme yöneticisidir... Tek link Program indir

Internet Download Manager 5 kat daha hızlı olan güçlü bir dosya transfer yöneticisidir. İnternet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen programlardan biridir ve kullanıcılar için son derece büyük kolaylık sağlamaktadır. İnternet Explorer, Google, Firefox, Google Chrome ve Opera gibi birçok tarayıcı ile entegredir. Gerek iş hayatında gerekse özel yaşantımızda akıp giden zaman oldukça değerlidir. Değişen ve gelişen internet teknolojileri ile yazılım konusunda her geçen gün bir yenilik sağlanmaktadır. Bu yazılımlar ile sevdiğimiz müzikleri, filmleri, iş hayatımızda kullanacağımız çeşitli dosyaları bir çırpıda indirme ve sorunsuz kullanabilme imkânına sahip olmaktayız.

Internet Download Manager sayesinde dakikalarca bizi masaya bağlayan dosya transfer işlemleri artık oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Dosya indirme hızını arttırması sayesinde İnternet Download Manager size zamandan kazandırır. Üstelik bağlantınız kesilse bile dosya transfer işleminize kaldığınız yerden devam edecektir. Dosyalar bağlantının kesilmesinden önceki hızında indirilmeye devam eder. Hatta dilerseniz indirme işlemine devam edeceğiniz zamanı ayarlama imkânına da sahipsinizdir. Bu sayede işleriniz yarıda kalmayacak ve yeniden uzun bir bekleme süresine maruz kalmayacaksınız.

Uygulamanın kullanımı da son derece basittir. Ancak basit kullanım özelliğine göre birçok özelliğe sahiptir. Sürükle ve bırak desteği, görev zamanlayıcısı, virüs koruma, HTTPS desteği, ZIP önizleme, proxy ayarları bulunmaktadır.

Hızlı bir şekilde kendisini güncelleme özelliğine de sahiptir. Yazılımın Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Internet Download Manager ücretli olarak kullanıcılarına sunulmaktadır. 

1 yorum: