8 Şubat 2013 Cuma

Hotspot Shield 2.78 İndir / Yasaklı Sitelere Giriş Programı


"Yasaklı Sitelere Giriş Programı"

Özet: Farklı sebepler ile erişime engellenmiş sitelere sorunsuzca girebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz proxy programıdır...

İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte eğlence dünyamızın kapıları da sonuna kadar açılmış oldu... Birbirinden farklı videolar, mp3 müzikler, oyunlar ile sosyal hayatımızı sanal âlemde renklendirmeye başladık. Ancak farklı ülkelerin değişik kültür yapılarına, örf ve adetlerine ve hatta yasalarına ters düşebilecek içerik olarak sayılabilen birçok videoyu izleme imkânları kısıtlandı. İnternet kullanımında her ülke için birbirinden farklı engellemeler ortaya çıktı. İşte bu durumda engellemeleri ortadan tamamen kaldıracak bir programa gereksinim duyan internet kullanıcıları için Hotspot Shield yaratıldı.

Hotspot Shield ile erişimi engellenen sitelere giriş yapma imkânına sahip olmaktasınız. Tek yapmanız gereken programı download etmek. Programı indirmek ve kurmak oldukça basittir. Kurulumu gerçekleştirdikten sonra bağlan dediğinizde artık sanal âlemdeki tüm engelleri kaldırmış olacaksınız. Son derece güvenilir ve kaliteli bir program olarak karşımıza çıkan Hotspot Shield her geçen gün artan kullanıcı sayısı ile son derece popüler olmaya devam etmektedir.

Hotspot Shield sizin internet sitelerinde yaşadığınız engellemeleri sona erdirmekle kalmıyor aynı zamanda çok önemli bir konuda koruma da sağlıyor. Hotspot Shield sizi kredi kartı ile yapılan işlemlerde koruma altına alıyor. Herhangi bir noktada herhangi bir şifre hırsızlığının önüne geçiyor ve bu hususta kimseye göz açtırmıyor.

Kullanışı da oldukça basit olan bu program ile hem kendinizi bilişim suçlarına karşı koruma altına alabilecek hem de sanal özgürlüğünüzü geri kazanabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder