30 Temmuz 2013 Salı

Minecraft 1.4.7 indir


 


Popüler Strateji Oyunu

Minecraft, ilk çıktığı günden bu yana kitlesini katbekat arttırarak yoluna devam ediyor. Online ortamda oyuncuları bir araya getiren oyun, temelinde yapı inşa etmek ve hayatta kalmak üzerine kurulu.
Pixel art tarzındaki grafikleri, eşya üretme üzerine dayalı oynanış sistemi ve yaratıklara karşı verdiğiniz savaş mücadelesi Minecraft'ın öne çıkan noktalarından. Ancak Minecraft'ı asıl öne çıkaran unsur, gerçeklik algınızı zorlayacak mekanları ve size istediğiniz şeyi üretmenize izin veren sistemi. Şöyle örneklendireyim: Minecraft'ın evreninde derme çatma bir ev de inşa edebilirsiniz, gökdelenlerin sıra sıra dizildiği bir şehir de yapabilirsiniz. Ne yapmak istediğiniz tamamen size ve çevrenize kalmış bir şey. Ancak dikkat edin gece olunca saklanacak bir yer bulmanız gerekecek. Çünkü Minecraft'ın dünyasında karanlık çöktüğünde gizemli yaratıklar sizi avlamak üzere yola koyulacaklar. İster bunlarla savaşarak hayatta kalmaya çalışırsınız, isterseniz de kaçarak yaşamınızı biraz daha uzatırsınız. Seçim sizin!
Eğer arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz, eğlencenin ve üretmenin ön planda olduğu bir oyun arıyorsanız doğru adresiniz Minecraft.
İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder